pølsemannen.no
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Om oss

PØLSEMANNEN.NO - MATGAVER.NO

Pølsemannen.no og Matagver.no drives av Nor Godt AS AS. Høsten 2016 slo Nor Godt AS ( tidligere Vandergeeten Scandinavia AS) og Matgaver AS seg sammen til et selskap. Dette gir oss en større tyngde inn i markedet, og enda mer erfaring på flere områder.

 

Matgaver AS drev tidligere under navnet Nordlys Gourmet DA har drevet med salg av spekemat og firmagaver siden 2003. Salget startet fra stands på messer, marknader og kjøpesentra, men har siden 2010 hadde større fokus på nettsalg og firmagaver. Matgaver AS har drevet nettbutikkene pølsemannen.no og matgaver.no siden 2009. Disse nettbutikkene  har som mål å kunne tilby et bredt spekter av spekemat, og typisk tilbehør til spekemat samt flotte gaver for privat og bedriftsmarkedet. Vi har fokus på å tilby varer fra småskala produsenter. 

Vandergeeten Scandinavia AS har jobbet med import av sukkervarer og sukkerfrie varer siden 1993. Selskapet har hatt hovedvekt på Sukkerfi sjokolade inn til helsekost, samt en del sukkervare mot daggligvare og små detaljhandel. Vandergeeten. 

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke